En Media Markt kwam in beweging!

Voorwaar, het kan dus wel!

Op 14 april schreef ik een nogal pinnig artikel over hoe Media Markt, alweer meer dan drie maanden na het incasseren van €429 van mijn Syrische buurman (die recentelijk zijn huis en bezittingen is kwijtgeraakt, en nu hier in het relatief veilige Waarder probeert zijn leven weer een klein beetje op de rit te krijgen), niet de tegenprestatie leverde in de vorm van de bestelde televisie.

Ik beklaagde mij luidkeels over het feit dat Media Markt zich verschool achter het feit dat de order “vast zat in het systeem”, en dat er daarom helemaal niets was dat ze konden doen, en ik voerde als argument op dat Media Markt het eigenlijk niet kan maken om een probleem in hun ICT-systeem af te wentelen op de klant.

Dus verzond ik op 20 april een aansprakelijkheidsstelling, Zo ééntje op poten. Met daarin coole zinsneden als “indien een bevredigende reactiie uitblijft, behouden wij ons het recht voor om…” et cetera, met afwenteling van gerechtelijke en buitengerechtelijke kosten en wat dies meer zij.

Maar ik had ‘m nog niet op de bus gedaan, of mij bereikte bericht dat, op 20 april, Media Markt mijn buurman berichtte dat ‘ie zijn geld binnen zeven dagen terug zou krijgen!

En voorwaar, op 26 april hoorde ik dat het bedrag ook daadwerkelijk was teruggestort.

Het heeft dus wat duw- en trekwerk gekost, maar het gewenste resultaat is er. Toch, na meer dan drie maanden, een klein duimpje omhoog voor Media Markt; ze hadden kennelijk toch door dat dit echt niet kon.

1 thought on “En Media Markt kwam in beweging!

  1. salut !va falloir que tu m&pequo;sxrliques comment tu fais ça: la belle province en est pleine de princesses et de germaine , en passant j’ai 47 ans donc la même tranche d’âge que toi je pense

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *