The Empire Strikes Back–immediately

Gisteren rapporteerde ik, rond een uur of ,,, ff spieken… 11:50 een probleem op onze vaste lijn met ADSL. Tijdens het gesprek werd het al snel duidelijk dat hier interventie van een monteur nodig was.

Die stond hier, zoals afgesproken, hedenochtend op het tuinpad.

Minder dan 24 uur later.

We spreken hier over KPN, hè?

De verwachting was dat er mogelijk ook buitenwerkzaamheden plaats zouden moeten vinden. De monteur sloot zijn meetapparatuur op ons IS/RA-punt aan en keek ernaar. Nadat hij klaar was met hysterisch lachen en we hem met Earl Grey hadden bijgebracht (een techneut die geen koffie lust?) maakte hij een aantekening dat er buitenwerkzaamheden nodig waren.

‘s Middags om twee uur belde er iemand van KPN die zei dat er de volgende ochtend om acht uur iemand voor de deur zou staan voor de vervolgwerkzaamheden. Die heeft zelf een schepje bij zich, dus ik hoef mijn schuur niet open te laten. Winking smile

Even serieus. lui. KPN die binnen 44 uur iemand naar de kabels in de vette klei laat kijken?

Mijn wereld staat op zijn kop. Petje af, KPN. Ik moet erbij zeggen dat het een probleem is waar we al jaren mee tobben, en waar een jaar of vijf terug door diezelfde KPN volstrekt inadequaat op werd gereageerd, dus toen ik het zondag nieuw leven inblies, had ik niet heel veel hoop.

Dat blijkt onterecht, en dat mag best gezegd worden. Dit had ik niet eens gehoopt, laat staan verwacht. Ik ben benieuwd naar het vervolg.

Maar tot nu toe: nogmaals, petje af, KPN.

1 thought on “The Empire Strikes Back–immediately

  1. I know this web site offers quality based posts and extra
    material, is there any other web page which presents these kinds of things
    in quality?

Leave a Reply